Ramona - un nou succes al cinematografiei româneşti la Cannes

| 21 mai, 21:55

Filmul romanesc Ramona a castigat Premiul CANAL+ la Cannes. Este vorba de un scurtmetraj independent, in regia lui Andrei Cretulescu, ce incheie trilogia „impromptu” realizata de Andrei Cretulescu si inceputa cu scurtmetrajele “Bad Penny” (2013) si “Kowalski” (2014).

Filmul romanesc Ramona a castigat Premiul CANAL+ la Cannes in aceasta seara, in cadrul sectiunii Semaine de la Critique de la Cannes.

Din distributia scurtmetrajului fac parte actorii Rodica Lazar, Dorian Boguta, Andi Vasluianu, Serban Pavlu, Ana Ularu.

“Ramona” incheie astfel trilogia „impromptu” realizata de Andrei Cretulescu si inceputa cu scurtmetrajele “Bad Penny” (2013) si “Kowalski” (2014).

ramona-afis

“Ramona” este un scurtmetraj 100% independent, produs de Andrei Cretulescu (Kinosseur), Radu Stancu (deFilm) si Claudiu Mitcu (We Are Basca). Coproducatori sunt Dan Chisu (DaKino) si Eugen Kelemen (Digital Cube).

Premiul CANAL + a fost acordat pentru prima data in 1992. De-a lungul timpului printre regizorii onorati cu aceasta distinctie s-au numarat Chris Landreth, Bill Plympton, Denis Villeneuve, Daniel Joseph Borgman and Gaëlle Denis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ