Raportul privind imaginile cu Becali în închisoare, gata săptămâna aceasta

| 09 sep, 2013

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astăzi, că raportul Corpului de Control privind imaginile cu George Becali filmate în interiorul Penitenciarului Jilava va fi gata miercuri sau joi, urmând să vadă ce propuneri vor fi făcute pentru limitarea acestui fenomen.

"Nu am discutat cu colegii mei care au fost în penitenciar. O să văd mâine sau poimâine ce au constatat şi ce propuneri o să-mi facă, pentru a încerca să limităm acest fenomen. Ceea ce avem noi în pregătire este un proiect de act normativ care să permită o blocare a semnalului în penitenciare ", a spus el, citat de Agerpres. 

Robert Cazanciuc a refuzat să comenteze legat de persistenţa acestui fenomen în penitenciare.

"Nu aş vrea să discutăm despre acest lucru până nu am un raport al Corpului de Control gata. Cu siguranţă aţi văzut foarte bine, din păcate, că sunt informaţii că din penitenciare se conduc reţele de crimă organizată, se trafichează tot felul de lucruri. Evident, mediul penitenciar nu e un mediu curat, nu pot fi împiedicate toate lucrurile, dar un control asupra situaţiei trebuie destul de rapid să-l avem, în sensul de a limita, pe cât posibil putem, acest fenomen al, să spunem, conducerii unor infracţiuni din penitenciar sau al săvârşirii de noi infracţiuni", a mai spus ministrul Justiţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ