Rareș Bogdan îl AMENINȚĂ pe Victor Ponta. Anunțul de ultimă oră făcut de directorul Realitatea TV

| 02 mar, 15:38

Rares Bogdan, într-o postare pe Facebook, spune că va face dezvăluiri despre premierul Victor Ponta. Amenințarea jurnalistului vine după ce Ponta a lăsat să se înțeleagă, duminica, faptul că Rareș Bogdan este cel care i-a "linșat mediatic" mama în urma scandalul de la Ploiești.

"Premierul Romaniei Victor Ponta m-a atacat din nou aseara la A3. M-a atacat cu o minciuna ordinara, pe care nici macar nu a avut bunul simt sa o verifice. Dansul spune in continuare ca eu i-am atacat Mama cu agresivitate, comparandu-ma cu un procuror in cele doua zile in care cumnatul sau, domnul Hertanu a fost dus la audieri la DNA Ploiesti, retinut si apoi arestat.

Victor Ponta minte asa cum ne-a obisnuit deja si dovedeste inca o data ca este pur si simplu obsedat de persoana mea. Sigur ca il pot intelege, nu au fost multi care sa ii prezinte adevarata fata pe parcursul anului 2014 si mai ales sa isi mentina observatiile, analizele, criticile si dezvaluirile si pe parcursul lunilor septembrie-octombrie-decembrie, adica in campania electorala. De asemenea, au fost si mai putini cei care au prezentat si criticat "blocarea exercitarii votului in Diaspora".....

Pana una alta, insa, diseara la ora 21.00, la "Jocuri de putere", voi demonta cu probe indubitabile minciunile premierului in ceea ce ma priveste, minciuni debitate aseara la A3. O noua concluzie, una veche deja, Victor Ponta este un mincinos patentat, Premierul Romaniei este pur si simplu MITOMAN. Probe noi diseara ora 21.00, "Jocuri de putere", numai la RealitateaTv", a scris Rares Bogdan pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 06:07
Ana
Mitoman si pervers esti tu. Nu ti s-a facut dor de Maran Vanghelie cel ce declara la DNA ca ti-a dat 300.000 Euro ? Ti s-a urit cu binele, crezi ca altii nu au ac si de cojocul tau ? Nu e greu de ghicit de ce l-ai sustinut pe Johannis in Campania electorala,pe fata. Dar cred ca ai gresit adresantul,nu tot ce zboara se maninca. Imi place tradarea dar urasc pe tradator, vorba aia.....scuze,pardon.Stege-te la nas inainte de a rosti numele Ponta. Cu plecaciuni.....
02 mar, 18:41
liviuioan
--MOARTEA AMANTILOR--
# Inimile noastre , facle minunate, /Pan- la fund arde cu suprem avant / Si-n oglinda mintii noastre-ngemanate / Focul pan-la capat va trai rasfrant . # Baudelaire--- Suparare mare in randul fatucilor , lui CODRUT MARTA ( sotia a preluat afacerea ) nu mai apar pe sticla--BLEJNAR--stie de ce . Sponsorizarea pentru CUBA , s-a sistat .
02 mar, 16:28
Antonie
Trebuie sa-i multumim d-lui Rares Bogdan pentru emisiunile sale foarte interesante si la obiect ,privind apele tulburi in care se scalda Romania,datorita lumii politice infractoare.Desigur ,toata lumea ,majoritatea ,vrea sa nu mai auda de d-l Ponta.Pe unde calca el ,parjol se face pamantul!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ