Gest extrem la ANRP: Conducerea a demisionat în bloc

| 02 mar, 12:29

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor a luat decizia extremă de a-şi înainta demisia către premierul Victor Ponta.

Gestul lui George Băeşu, preşedintele ANRP, şi al celor doi vicepreşedinţi, Claudiţa Selavărdeanu şi Sorin Lazăr, este justificat se pare de o nemulţumire legată de faptul că instituţia este sufocată de miile de procese intentate pentru neplata în termen a titlurilor de despăgubire.

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, se află în subordinea Guvernului şi în coordonarea primului-ministru, prin Cancelaria Primului-Ministru.

Misiunea ANRP este de a coordona procesul de restituirea a proprietăţilor preluate, în mod abuziv, în perioada regimului totalitar comunist şi de a acorda despăgubirile cuvenite persoanelor îndreptăţite.

George Băeşu s-a aflat la conducerea ANRP din mai 2012, deţinând funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat.

Citeşte şi: Victor Ponta anunță MĂSURI CRUCIALE pentru viitorul PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ