Rareș Bogdan spune că PNL ar putea obține la alegerile din 2024 între 33% și 36%

| 27 mai, 17:57

 

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, vineri, că, potrivit rezultatelor a cinci sondaje de opinie PNL ar putea să obţină la alegerile din 2024 între 33 şi 36%.

 

 

 

Rareș Bogdan spune că perspectiva pentru PNL pentru anul 2024, „dacă facem ceea ce trebuie pentru România, vom fi uniţi, coerenţi şi vom acţiona strategic”, este de a lua între 33 şi 36% din totalul voturilor românilor.
„Există această perspectivă extrem de clară”, a spus Rareş Bogdan, la Consiliul Naţional al PNL, de la Poiana Braşov.
Liberalii s-au reunit vineri, în Poiana Brașov, la Consiliul Național al PNL pentru a alege un prim-vicepreședinte, și doi vicepreședinți ai partidului.
Europarlamentarul Dan Motreanu a fost ales de Consiliul Naţional al PNL în funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice, ministrul de Interne, Lucian Bode, în funcţia de secretar general al partidului, iar senatorul Virgil Guran în cea de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

 

Tag-uri: PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ