Rareş Bogdan aruncă bomba: "Călăul" protestatarilor din 10 august, propus la avansare

| 19 oct, 18:47

Rareş Bogdan a aruncat o informaţie-bombă la "Jocuri de putere": colonelul Cătălin Paraschiv, unul dintre coordonatorii intervenţiei brutale a jandarmilor împotriva proestatarilor din Piaţa Victoriei, ar urma să fie avansat.

"Liviu Dragnea, Viorca Dăncilă și Carmen Dan îl propun pentru a fi avansat la gradul de general pentru fapte de vitejie împotriva cetățenilor pașnici pe călăul din Piața Victoriei din data de 10 august.  Propunerea de avansare a lui Cătălin Paraschiv arată nesimțirea incredibilă a acestor indivizi. 110 000 români care protestau pașnic împotriva infractorilor au fost gazați, atacați cu tunuri de apă, bătuți, umiliți, călcați în picioare. Cea mai rușinoasă instituție din sistemul de apărare națională, Jandarmeria, s-a transformat complet în pavăză pentru infractori. Câtă sfidare la adresa milioanelor de români alungați peste graniță? Oamenii au venit acasă, atâți cât au putut. Au transmis unei planete întregi că un popor piere, că o țară se năruie din cauza unor îmbogățiți care se laudă că apără săracii," a afirmat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Realizatorul "Jocuri de putere" a mai afirmat că, potrivit informaţiilor pe care le are, colonelul Paraschiv a fost propus pentru promovarea în funcția de general pe data de 1 decembrie, iar decizia stă în mâinile președintelui Klaus Iohannis.

Tag-uri: Rareș Bogdan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ