Răsturnare de situație! Permisiunea primită de Liviu Dragnea de a ieși din închisoare ar fi nelegală

| 04 noi, 13:59

 

Permisiunea primită de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, de a ieși din închisoare pentru 24 de ore ar fi nelegală, potrivit procurorului general al României.

 

 


„Nu știe daca s-a demarat o anchetă, că e chestiunea cu legislația primară, dar știe că s-a încălcat un regulament”, a declarat procurorul general al României, Bogdan Licu, confrom Știrile PRO TV.
Totodată, ministrul Justiției, Ana Birchall, care a cerut o anchetă la Penitenciarul Rahova, susține că, dacă bănuiala se va confirmă, cei responsabili vor suportă consecințele.
„Cei care au comis-o vor fi trași la răspundere”, a declarat Ana Birchall.
După ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare timp de 24 de ore, de pe 31 octombrie, la prânz, până pe 1 noiembrie, nu a apărut niciun răspuns oficial din partea celor din conducerea penitenciarului.
Surse din cadrul penitenciarului afirmă că încă se fac cercetări în legătură cu cei din Comisia de recompense, care au hotărât ca fostul lider PSD să primească această permisiune cu mult mai repede decât în cazul celorlalți deținuți.
De asemenea, există suficiente voci din cadrul Penitenciarului Rahova care afirmă că, deși regulamentul de aplicare a legii executării pedepselor interzice primirea unor asemenea permisiuni în cazul deținuților cercetați sau urmăriți penal în alte dosare, cum este și cazul lui Liviu Dragnea, anchetat în dosarul Tel Drum, cei de la penitenciar le acordă.
O astfel de permisiune este considerată de către sindicatele din penitenciare ca fiind un favoritism la adresa lui Liviu Dragnea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ