Răsturnare de situaţie în cazul violatorilor de la Topoloveni

| 12 oct, 09:11

Răsturnare de situație! Violatorii de la Topoloveni au ajuns în arest! Asta după ce au contestat decizia primei instanțe, care li se păruse prea dură, prin care erau plasați în arest la domiciliu.

Violatorii de la Topoloveni, arestați! Cei doi tineri de 17 ani și 18 ani au ajuns în arestul I.P..J Argeș pentru a doua oară în ultima săptămână, de acestă dată, cu mandat pentru 30 de zile.Totul a început la majoratul unuia dintre inculpați. După ce au sărbătorit cu mult alcool, tinerii au obligat o tânără de la petrecere să întrețină relații sexuale cu amândoi. Pentru că nu a vrut, fata a fost bătută crunt de adolescentul de 17 ani. Se spune că ar fi fost abuzată întreaga noapte, fiind amenințată cu moartea dacă va spune cuiva despre cele petrecute.

Când adevărul as ieșit la iveală, Gelu B și Ionuț T. au fost reținuți pe bază de ordonanță. A doua zi au fost prezentați Judecătoriei Topoloveni. Judecătorul a ținut cont de vârsta celor doi și de faptul că nu erau recidiviști. Dorind să le acorde o șansă, a dispus împotriva lor arestul la domiciliu. Așa cum era firesc, Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni a depus contestație. Surpriză însă! Și inculpații erau nemulțumiți de decizia pe care o considerau prea dură. Așadar, ambii au depus contestație sperând că instanța îi va lăsa liberi.

Tribunalul Argeș a judecat contestația. Violatorii de la Topoloveni au fost arestați, după ce judecătorul a admis cererea Parchetului și a respins contestația tinerilor. Tinerii au fost ridicați de polițiști fiind duși în arest.

Iată ce spune decizia Tribunalului Argeș:
„În temeiul art. 425 ind.1 alin.7 pct.2 lit.a C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pe., admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni împotriva încheierii din data de 04 Octombrie 2018 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Topoloveni în dosarul penal nr. 2937/828/2018.

Desfiinţează în totalitate încheierea atacată şi rejudecând: În temeiul art. 226 alin.1 C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni şi în consecinţă, în temeiul art. 223 alin. 2 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului B Gelu, precum şi a inculpatului T Ionuţ, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data efectivei încarcerări. În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen., respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inc. B Gelu şi T Ionuţ…”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ