RATB: Ce serviciu GRATUIT vor avea la dispoziţie călătorii care merg cu tramvaiul

| 26 ian, 16:17
Uzina de Reparaţii "Atelierele Centrale" (URAC), din cadrul Regiei Autonome de Transport Bucureşti, şi-ar dori să construiască tramvaie mai spaţioase şi să ofere călătorilor Internet wireless.

În Capitală circulă zilnic 280 de tramvaie. Unele au fost construite acum 40 de ani, iar cele mai multe au o vechime de peste 20 de ani. La URAC sunt aduse zilnic tramvaie pentru a fi reparate. Unele sunt scoase din circulaţie şi aduse aici pentru că au nevoie de intervenţii minore, altele sunt refăcute aproape în totalitate.

Cei de la URAC au şi o propunere de tramvai pe care au prezentat-o primăriei. "Este un model Bucur LF (low floor), cu o capacitate de 320 de locuri, cu 80% podea coborâtă, 4 uşi la nivelul peronului şi cu 5 tronsoane. Va avea şi internet wireless pentru călători", a declarat ing. Gheorghe Cazan, directorul URAC.

Dacă Municipalitatea le va da bani, angajaţii uzinei se vor apuca de lucru, iar până la sfârşitul anului ar putea apărea acest tramvai pe străzi.

Anul trecut au fost modernizate 24 de tramvaie, modificarea principală fiind aceea că au coborât podeaua, ca să fie accesibilă persoanelor cu dizabilităţi.

Citeşte şi: Preşedintele executiv Google, Eric Schmidt: Internetul va dispărea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 16:59
Elena Dincă
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ