Războiul demisiilor în PSD. Situația se tranșează astăzi, în ședința BPN

| 25 apr, 10:09

Războiul din PSD s-ar putea tranşa luni. Liderii social-democraţii se întâlnesc la ora 11, în cadrul Biroului Permanent Naţional.

Valeriu Zgonea a declarat că luni va anunţa dacă îşi dă demisia din partid, după ce Liviu Dragnea a decis să rămână în fruntea formaţiunii, deşi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.

De cealaltă parte, preşedintele PSD consideră că Zgonea ar trebui să-şi dea demisia de la şefia Camerei Deputaţilor, pentru că ocupă această funcţie în urma acelui referendum.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe preşedintele executiv al social-democraţilor, Valeriu Zgonea, că are interese care nu coincid cu cele ale partidului.

Atacul lui Dragnea vine după ce Zgonea i-a cerut demisia.

Liviu Dragnea a mărturisit duminică, la Antena 3, că el a vrut, ca om, să demisioneze, imediat după condamnarea cu suspendare în dosarul Referendumul.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ