OANA ZĂVORANU şi războiul cu mama ei, MARIOARA ZĂVORANU. Ce spune cea mai bună prietenă a brunetei

| 04 mar, 15:11

Cea mai bună prietenă a Oanei spune adevărul. În timp ce Mărioara Zăvoranu e, de o lună, internată în spital, fiica ei, Oana, are şi ea probleme de sănătate.

Invitată la Antena Stars, Raluca Macovei, cea mai bună prietenă a Oanei Zăvoranu, a vorbit despre starea de sănătate a vedetei, dar şi despre Marioara.

De câteva zile, războiul dintre cele două a reînceput, motivul fiind, ca şi până acum, banii.

"Aseară, Oana s-a simţit din nou rău. Ea are stări proaste de ceva vreme, o supără foarte multă lume. I s-au adunat, are şi problemele cu mama ei... Îşi doreşte şi ea partea ei. Eu îi dau dreptate. Puţini oameni ştiu, de fapt, ce suflet are ea. Dacă are o bluză şi îţi place, ţi-o dă ţie. Se bucură din gesturi mici. Şi-a dorit o carte de muncă, mama ei nu a vrut să o facă. Acum, de când Oanei i-a fost rău, nu i-a dat nimeni nici un semn, nici mama ei. E proastă de bună şi se lasă mereu pe ultimul loc. Problemele dintre ele sunt mai vechi, stăteau pe un butoi de pulbere", a declarat prietena Oanei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ