Răzvan Burleanu, FRF: Sunt foarte încrezător în calificarea României la EURO 2016

| 02 oct, 18:46

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat, vineri, că este foarte încrezător în calificarea echipei României la turneul final al EURO 2016.

''Sunt foarte încrezător că vom reuși să ne calificăm. Vom reuși să câștigăm acest meci cu Finlanda. Este un meci foarte important, pe care îl jucăm fără spectatori, dar nu fără suporteri, așa cum se arată în campania noastră. Este un meci de două-trei ori mai greu decât o confruntare cu suporterii alături. Dar este o partidă în care plecăm cu acest obiectiv, de a câștiga'', a precizat Răzvan Burleanu, citat de Agerpres.

Citeşte şi: Iordănescu pregăteşte lista cu stranieri pentru meciurile cu Finlanda şi Feroe

Pe 8 octombrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională, ''tricolorii'' vor întâlni Finlanda, cu porțile închise, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locală 17,00 (19,00, ora României), reprezentativa noastră să încheie jocurile din preliminariile EURO 2016 cu o partida contra Insulelor Feroe.

Această declarație a fost făcută după reuniunea Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, care a avut loc, vineri, la Casa Fotbalului.

Despre reuniune, care a durat patru ore și jumătate, Răzvan Burleanu a spus gazetarilor prezenți la Casa Fotbalului: ''A fost o ședință a Comitetului Executiv cu o ordine de zi foarte lungă. Subiectele principale au fost legate, spre exemplu, de constituirea unei competiții de Under 19, pentru fotbal în sală. Tot astăzi s-a luat decizia apariției ligii a II-a de tineret, la fotbal feminin. Este aici al treilea eșalon, în fotbalul feminin fiind o Superligă, o Ligă Națională și apoi Liga secundă. Acum un an și jumătate erau 300 de jucătoare, iar acum, ca urmare a proiectelor în care colegii mei și administrația de fotbal s-au implicat, putem să ne lăudăm că avem peste 4.500 de jucătoare''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ