Proiect dedicat suporterilor, la meciul România - Grecia

| 06 sep, 18:10

Federația Română de Fotbal și Institutul Român pentru Evaluare și Strategie - IRES vor realiza, în cadrul parteneriatului dintre cele două instituții, un studiu ce va ajuta la conturarea profilului suporterilor, cu ocazia meciului România - Grecia, programat luni, de la 21,45, pe Arena Națională, informează un comunicat al FRF.

În primul spațiu destinat comunității fanilor echipei naționale, Arena Fanilor, FRF își dorește ca toți suporterii să se reunească sub pasiunea fotbalului, pentru victoriile "tricolorilor".

Luni, 7 septembrie, de la ora 17,00, la Arena Națională din București, FRF îi așteaptă pe spectatori să creeze o familie adevărată a fotbalului, în cadrul unui proiect în premieră, "Arena Fanilor", după care, începând cu 21,45, să susțină naționala la meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016.

Pe durata desfășurării evenimentelor pe care Federația Română de Fotbal împreună cu partenerii ei le-au organizat în "Arena Fanilor", specialiștii Institutului Român pentru Evaluare și Strategie — IRES vor realiza un studiu sociologic, continuând astfel seria de acțiuni menite să le ofere suporterilor cel mai bun cadru pentru manifestarea pasiunii lor.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat: "Prin toate aceste studii realizate de IRES în cadrul parteneriatului cu Federația Română de fotbal ne dorim să înțelegem ce își doresc și ce îi nemulțumește pe fani, pentru ca, apoi, să putem veni în întâmpinare cu proiecte adaptate lor și să ne asigurăm că le punem la dispoziție condițiile optime pentru a susține și a se bucura de fotbalul românesc".

Vasile Dâncu, președintele IRES, a afirmat: "Fotbalul este sportul care adună, în continuare, cei mai mulți fani și, mai mult decât atât, este un fenomen social. Studiul pe care IRES îl realizează pe Arena Națională cu ocazia partidei România — Grecia este un studiu realizat în premieră la un eveniment sportiv din România. IRES va fi prezent pe Arena Națională cu 100 de operatori care vor interacționa cu suporterii prezenți pe stadion. Datele pe care le obținem vor fi utilizate de partenerii noștri de la Federația Română de Fotbal pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor consumatorilor de fotbal din România".

Acest proiect ajută la îndeplinirea Obiectivului Strategic nr. 5 din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, "Creșterea atractivității și a vizibilității jocului de fotbal", prin creșterea numărului de spectatori și a impactului campaniilor de comunicare publică, precizează FRF.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ