Răzvan Cuc: PSD a gândit strategii şi programe pentru dezvoltarea fiecărei regiuni

| 03 noi, 17:57

PSD susţine o dezvoltare sustenabilă a României, care presupune modernizarea infrastructurii, creşterea nivelului de trai, educaţie de calitate, servicii medicale la standarde europene şi un sistem de protecţie socială bine pus la punct, a declarat, marţi, într-un comunicat de presă, deputatul Răzvan Cuc.

 

"PSD vrea o Românie dezvoltată! Au fost gândite strategii şi programe pentru dezvoltarea fiecărei regiuni. Cu o administraţie eficientă vom putea derula proiecte în toate domeniile! Asta vrea să realizeze PSD, când va reveni la guvernare", a spus fostul ministru al Transporturilor.
Răzvan Cuc a subliniat că PSD mizează pe 35 de miliarde de euro care să fie cheltuiţi în perioada 2021-2024 pentru modernizarea tuturor localităţile României, prin implementarea unor măsuri adaptate nevoilor oamenilor din fiecare regiune a ţării.
Parlamentarul social-democrat a menţionat că acest lucru înseamnă crearea de noi locuri de muncă şi o relansare a mediului de afaceri.
"Suntem mai pregătiţi ca niciodată să preluăm guvernarea! Avem cea mai bună strategie pentru salvarea României de la pierzanie şi cei mai buni specialişti cu care vom lucra pentru implementarea ei. Ţara nu mai poate fi lăsată în derivă. Guvernarea PNL a distrus tot ce PSD a lăsat bun, funcţional, a desfiinţat programe eficiente, prin care se aduceau fonduri, se creau locuri de muncă! Avem o strategie care conţine nenumărate măsuri pe care le vom aplica, astfel încât să ne revenim la normal. Cu o administraţie eficientă vom putea derula proiecte în toate domeniile! Asta vrea să realizeze PSD, când va reveni la guvernare: să modernizeze satele şi oraşele, să asigure utilităţi în toate localităţile, să stimuleze mediu de afaceri, să susţină şcolile şi cercetarea, să se implice pentru asigurarea unor servicii medicale de cea mai bună calitate", a declarat Răzvan Cuc.
Conform acestuia, prin strategia pentru perioada 2021-2024, PSD şi-a propus să transforme cel puţin 42 de zone urbane în "oraşe inteligente" şi fiecare unitate administrativ-teritorială să aibă acces în maximum 2 ore la un aeroport şi în cel mult o oră la autostradă.
Răzvan Cuc a precizat că autorităţile locale vor fi încurajate şi ajutate să atragă bani europeni, urmând a fi simplificate procedurile pentru accesarea fondurilor.
Pentru asigurarea transparenţei în domeniul proiectelor, PSD vrea înfiinţarea Registrului Naţional al Investiţiilor Publice, pentru ca oamenii să vadă în orice moment etapa în care se află investiţiile care se derulează în localitatea lor.
"Partidul Social Democrat a implementat de fiecare dată măsurile pe care le-a prezentat. Sunt convins că va reuşi şi, după alegerile de luna viitoare, salvarea României din haosul în care a ajuns şi prin măsurile identificate va sprijini mediul economic, cel care este motorul societăţii", a conchis parlamentarul social-democrat.
Răzvan Cuc deschide lista PSD Neamţ pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ