Răzvan de la "Neaţa" îşi ridică soţia în slăvi de când are AMANTĂ

| 26 iun, 18:54

Răzvan Simion, vedeta de la "Neața cu Răzvan și Dani", sare în apărarea soției sale după mai multe articole apărute în presă care o vizau şi care evidenţiau că gelozia sa exagerată au condus spre despărţire.

"Cand doi oameni hotarasc, in maturitatea lor, sa lase o poveste de dragoste, poate cea mai frumoasa scrisa vreodata, fara finalul "...si au trait fericiti pana la adanci batraneti...", se gasesc multi "prieteni adevarati", care sub umbra redundantelor " surse apropiate" sa lase veninul produs de propriile neimpliniri pe jugulara celor care oricum au sufletele sfasiate.
Dragi "surse apropiate"...aflati de la mine ca am trait 15 ani langa una dintre cele mai fine persoane din lumea asta, langa o femeie ce m-a invatat sa fiu rabdator si sa investesc in oameni, ce mi-a ingrijit ranile provocate de urcusul pana pe stanca pe care stau, mi-a adormit copiii in serile cand eu bateam tara in lung si-n lat, mi-a schimbat felul in care citesc sau ma bucur de muzica si filme, mi-a bucurat noptile si zilele deopotriva, asa cum mi-a adus pe lume doua motive, Ianca si Tudor, pentru care eu sa lupt cu suflete contorsionate ce-si dau cu parerea desi nimeni nu le-a cerut acest lucru.

Oamenii maturi isi cunosc motivele pentru care au ales drumuri separate si toate declaratiile "apropiatilor" fac doar sa ne intareasca prietenia sincera in care s-a transformat dragostea noastra de peste un deceniu.

Ianca, Tudor... aflati de la parintii vostri ca "sursele apropiate" au disparut prin metoda prin care am scos Bau-Bau-ul de sub patul vostru.",  a scris Răzvan Simion pe Facebook.

 

Citeşte şi: LIDIA BUBLE, scandal şi umilinţă după ce s-a aflat că se iubeşte cu Răzvan Simion: Paraşuto, poţi să dormi noaptea?

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ