RCS & RDS, anunț mare pentru utilizatorii iPhone și Samsung! Se schimbă totul!

| 31 ian, 14:28

RCS & RDS // Gigantul media RCS & RDS a făcut un anunț important pentru utilizatorii iPhone și Samsung!

RCS & RDS // DIGI | RCS-RDS a anunțat că schimbă lucrurile în ceea ce privește infrastructura online. Odată cu acest pas, te vei uita mai ușor la TV pe telefon, a scris playtech.ro. Compania DIGI | RCS & RDS a anunțat că lansează noile versiuni ale aplicaţiilor Digi România şi Digi Online pentru sistemul de operare Android și pentru iOS (iPhone).

Conform capital.ro, aceste aplicaţii facilitează clienţilor accesul la platforma Digi Online şi la serviciile şi produsele oferite de RCS & RDS.

Varianta pentru iPhone va apărea, cel mai probabil, în februarie, a notat playtech.ro. Prin urmare, clienții DIGI vor avea acces mai bun la platforma online, dar şi la serviciile şi produsele oferite de DIGI | RCS & RDS.

Noile versiuni ale aplicaţiilor Digi România şi Digi Online vin cu o nouă interfaţă, introduc modul de vizionare pentru copii şi simplifică procesul de autentificare şi înregistrare. În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicaţia Digi România şi compatibilă cu Chromecast. Siguranţa accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal, a mai scris capital.ro.

Noua interfaţă a site-ului Digi Online (https://digionline.ro) a fost simplificată pentru a uşura navigarea. O altă noutate este introducerea modului de vizionare pentru copii şi simplificarea procesului de înregistrare şi autentificare, astfel încât să uşureze folosirea contului individual, a mai notat playtech.ro.

Platforma Digi Online îți oferă acces la conținutul video din oferta pentru acces TV. Sunt 60 de posturi TV, ştiri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naţionale şi internaţionale. Accesul la serviciu este gratuit pentru clienţii Digi TV şi Digi Net (servicii cumulate). Ține însă cont că nu-i disponibil în afara României.

Odată cu această schimbare, poți să vizionezi mai ușor canalele TV favorite, care se regăsesc în grila DIGI | RCS & RDS).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ