RCS&RDS are, de astăzi, un nou director general

| 07 mai, 21:59

Consiliul de Administratie al RCS&RDS l-a numit joi, 7 mai 2015, pe Serghei Bulgac in functia de director general al RCS&RDS, in locul lui Alexandru Oprea, a declarat  o sursa din industria de telecomunicatii.

Informatia a fost data cu putin timp in urma si de Ziarul Financiar, care citeaza mai multe surse din piata telecom. Serghei Bulgac a ocupat anterior functia de vicepreşedinte pentru operaţiuni financiare, lucrand in RCS&RDS din anul 2003, potrivit ZF. Oficialii RCS&RDS contactati de HotNews.ro nu au putut oferi o confirmare sau un comentariu pana la publicarea acestei stiri.

RCS & RDS a anuntat vineri, 10 aprilie, ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie RCS & RDS, isi inceteaza colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate. Anuntul i-a luat prin surprindere pe angajatii companiei. Din informatiile Paginademedia.ro, mesajul despre plecarea directorului a fost primit de producatori prin telefon si postat in fluxul de stiri. Angajatii Digi 24 au vazut stirea pe propriul post, pe monitoarele din redactie. Acelasi comunicat care a plecat catre presa a fost primit pe mail si de proprii angajati RCS&RDS, din informatiile HotNews.ro. 

RCS&RDS este cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ