REȚETA perfectă pentru o zi de vineri: Chiar și un NEÎNDEMÂNATIC ar putea să o prepare

| 09 oct, 10:15

Dacă astăzi ai nevoie de o cină rapidă şi gustoasă, aceasta reţeta este exact ce iti trebuie. Cu trei ingrediente îţi faci seara mai bună.

Pieptul de pui Buffalo se găteşte repede şi uşor. Chiar şi un adolescent neîndemânatic ar putea să-l prepare. Gustul, pe cât de simplă e reţeta, pe atât de bun e!

Ai nevoie de:

3-4 piepţi de pui

6-8 linguri de sos Buffalo

1 cană de caşcaval/brânză dată prin răzătoare

Ca să prepari sosul în casă ai nevoie de: 50g unt, 1 lingură de sos iute sau pastă de ardei iute, 3 linguri cu suc de roşii concentrat, 2 căţei de usturoi tocaţi mărunt şi jumătate de linguriţă de boia de ardei iute.

Sosul se prepară astfel: pune untul într-o tigaie mică şi când se încinge, adaugă usturoiul şi căleşte-l puţin. Adaugă apoi treptat sosul iute, boia iute, sucul concentrat de roşii şi lasă la foc mic, amestecând din când în când, până la omogenizare. Lasă la răcit puţin, apoi aşează piepţii de pui într-un platou de sticlă sau o tavă (e recomandată sticla). Acoperă-i în sos şi brânză şi bagă-i în cuptor pentru 25 de minute, la 176°C.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 14:21
Ana
Sistem performant pentru succes! Daca doresti rezultate, succes si prosperitate, este timpul sa te alaturi celui mai nou si mai performant program de lucru la domiciliu! Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie: instruire gratuita si de cea mai buna calitate, contract de comision, un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Porneste rapid si cere acum toate informatiile, la adresa de email: [email protected]
16 oct, 13:08
Codruta
Job part-time
Căutăm colaboratori pentru publicare anunţuri.
Se lucrează comod, de acasă, maxim 3 ore pe zi (program part-time), în funţie de abilităţi.
Cerinţe:
~ calculator/laptop
~ conexiune internet
~ răbdare
~ cunoştinţe minime PC
~ seriozitate
~ perseverenţă
~ atenţie la detalii
Instruire gratuită, sub forma unor lecţii prin e-mail.
Veţi trece mai întâi prin instruire, apoi, dacă doriţi, o să începeţi să lucraţi.
Pentru informaţii, trimiteţi textul „INFO”, la adresa de e-mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ