Reacția lui Toader după ce Lazăr și-a depus candidatura pentru un nou mandat

| 20 mar, 20:04

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a declarat, marti dimineata, referitor la faptul ca Augustin Lazar si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Parchetul General, ca "orice procuror are voie sa se inscrie".

Intrebat ce il recomanda pe Lazar pentru functia de procuror general al Romaniei, Toader a replicat: "Il intrebati pe dansul, nu imi cereti mie sa imi exprim pozitia inainte de interviu".

Pe de alta parte, intrebat de o fotografie publicata pe Facebook la scurt timp dupa anuntul lui Lazar, pe care multi au interpretat-o drept "reactie", ministrul Toader a spus ca "nicio asemanare nu e tot timpul intamplatoare".

Reamintim ca, luni, ministrul Justiției a publicat pe contul său de Facebook o fotografie care surprinde un apus de soare în natură, neînsoțită de niciun alt mesaj.

Tag-uri: Tudorel Toader
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ