Reacția ministrului Sănătății la întrebarea: ”De ce a ales Dragnea un spital privat?”

| 20 mar, 15:42

Sorina Pintea a preferat să evite un răspuns atunci când a fost întrebată de ce a ales Liviu Dragnea un spital privat pentru problemele sale cu hernia de disc.

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a promis că spitalele regionale vor fi construite și a asigurat că problemele legate de infecțiile din spitale vor fi și ele rezolvate, dar a preferat să evite un răspuns atunci când a fost întrebată de ce a ales șeful PSD Liviu Dragnea un spital privat.

”Domnul Dragnea se află într-un spital privat, știm asta doamna Pintea, de ce nu a ales un spital de stat?”, a întrebat moderatorul Realitatea TV?

”Eu vă mulțumesc”, a spus Sorina Pintea, înainte de a închide telefonul.

Mai multe surse au precizat că șeful PSD se află internat într-o clinică privată cu diagnosticul de dublă hernie de disc.

Liviu Dragnea va rămâne internat până mâine și încearcă să se recupereze fără operație. Cel puțin asta susțin surse medicale!

Totuși, nicio informație clară despre starea lui Liviu Dragnea nu a venit pe canale oficiale, singurele surse fiind diferitele declarații ale liderilor PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ