Reacția ministrului Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască în Parlament: ”Am greșit!”

| 29 mar, 19:39

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului. Ulterior acesta a scris un mesaj pe Facebook în care recunoaște că a greșit, însă susține că era singur în încăpere, deși pe imagini se poate observa cum discută cu o altă persoană.

 

Într-un mesaj publicat pe Facebook, ministrul Sănătății susține că și-a dat masca jos pentru că îi era sete. Acesta precizează că nu era nicio persoană în jurul său, deși pe imagini se vede cum discută cu un coleg, fără să poarte masca.
„Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete - pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere - fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Vlad Voiculescu.
Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi.
La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.
În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Ştirilor Pro TV a încercat să obţină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătăţii - care între timp îşi pusese o mască - a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii Pro TV.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ