Reacțiile lui Iliescu și Dragnea după exit-poll: ”Este o lecție pentru PNL”

| 25 mai, 2014

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că rezultatul alegerilor de astăzi reprezintă o ”o lectie bună pentru PNL”.

Pe de altă parte vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că acest rezultat arată cele 2 mari greșelifăcute de președintele PNL: ”Mircea Diaconu are cât un partid cât Mișcarea Populară. Rezultatul arată cele 2 mari greșele ale lui Crin: că nu a ținut USL și că nu l-a ținut pe Mircea Diaconu în PNL”.

Alianţa Electorală formată din PSD, UNPR şi PC a obţinut cel mai mare scor electoral la alegerile pentru Parlamentul European, de 43%. PNL şi PDL sunt următoarele două formaţiuni politice, care au reuşit să obţină un scor de două cifre, dar departe de scorul obţinut de alianţa PSD-UNPR-PC.

Exit Poll-ul CSCI

PSD - 43%

PNL - 14%

PDL- 12%

PMP-7%

UDMR - 6%

Diaconu - 4%

Formaţiunile clasate de la locul doi în jos nu au reuşit să adune toate la un loc cât a reuşit să obţină PSD, 43%.

- See more at: http://www.obiectiv.info/rezultate-alegeri-europarlamentare-2014-psd-este-castigatorul-detasat_43510.html#sthash.9GtD9GEp.dpuf

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ