Reacţia lui Arşinel după ce a fost acuzat că a avut prioritate la transplant în faţa altor bolnavi

|

Alexandru Arşinel a primit o nouă şansă la viaţă, după ce a primit un rinichi de la un tânăr abuzat în copilărie. Imediat, un întreg scandal a ieşit la rampă după ce s-a spus că actorul ar fi avut prioritate la transplant în faţa altor bolnavi.

 

 

Actorul nu se aştepta la asemenea reacţii după operaţia la care a fost supus. "Mă simt mai bine de la o zi la alta. Operaţia a durat patru ore şi a fost o reuşită. A fost o premieră în Europa, pentru că sunt doar trei transplanturi la persoane de peste 70 de ani", a spus Arşinel foarte afectat la emisiunea "La Măruţă" de la Pro TV.

Maestrul în vârstă de 74 de ani a adăugat: "Eu sunt în evidenţa spitalului Davila de peste 35 de ani. Eu am fost fabricant de pietre, am avut multe colici renale. Dacă nu făceam transplantul, trebuia să încep pe dializă".

Întrebat cum a fost afectat de discuţii, Alexandru Arşinel a spus: "Arşinel nu are voie la o şansă, pentru că e Arşinel. Cei de generaţia mea nu au voie. M-a durut enorm. Nu am crezut că un om care a făcut să zâmbească poporul când i-a venit să plângă poate păţi asta. Nu a fost vorba de pile sau mai ştiu eu ce. E o mare mizerie că unii nu au dorit să-mi dea o şansă la viaţă. Nu am crezut că poporul ăsta naşte şi asemenea monştrii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ