Reacţia lui Dacian Cioloş în scandalul legii salarizării. Premierul cheamă sindicatele la negocieri

| 14 apr, 12:57

Dacian Cioloş a declarat, joi, la Ploieşti că va continua discuţiile cu sindicatele în ceea ce priveşte legea salarizării. Premierul a spus că intenţia guvernului este de a găsi o soluţie care să fie acceptată de ambele părţi.

"Vom continua discuţiile cu sindicatele. Aşa cum am mai spus-o, intenţia noastră este să găsim o soluţie care să fie acceptată şi de sindicate şi care să fie fezabilă pentru stat din punct de vedere bugetar, şi sigur din punct de vedere legal", a declarat premierul.

Dacian Cioloş a spus că va încerca să corecteze anumite disfuncţionalităţi care există în sistemul bugetar şi de asemenea a invitat sindicatele la noi negocieri:

"Noi am avut o analiză a ceea ce am putea face pe o perioadă de câţiva ani de zile, am studiat şi posibilitatea aceasta a unor ordonanţe de urgenţă pe un an de zile acolo unde ne putem angaja cu bugetul pe care putem să îl punem la dispoziţie, în primul rând pentru a corecta anumite disfuncţionalităţi în sistemul de salarizare bugetară, ăsta e principalul obiectiv şi vom continua discuţiile. Încă de săptămâna viitoare o să invit sindicatele la o discuţie pentru a găsi împreună o soluţie", a spus Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş a evitat să spună dacă va exista o demisie a ministrului Muncii după ce Guvernul a retras OUG privind salarizarea.

Prim-ministrul a participat la inaugurarea fabricii de ștergătoare auto a Federal-Mogul Motorparts, amplasată în Ariceștii Rahtivani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ