Dragnea: Îmi pare rău că nu s-a făcut astăzi anunțul privind premierul desemnat; Parlamentul era pregătit

| 22 dec, 14:24

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că îi pare rău că președintele Klaus Iohannis nu a făcut anunțul privind desemnarea premierului, precizând că Parlamentul era pregătit pentru audierile miniștrilor și votarea lor.

"Am luat notă de anunțul președintelui cu privire la posibila desemnare a unui premier după Crăciun. Noi, la Parlament ne-am organizat în așa fel încât în 48 de ore am finalizat toate procedurile, noi eram pregătiți ca astăzi să fie făcut anunțul pentru a avea Parlamentul pregătit pentru audierea miniștrilor și pentru votarea Guvernului. Îmi pare rău că nu a fost făcut anunțul astăzi, am înțeles și că dorește mai multe discuții domnul președinte. Fiecare cu ritmul lui. În același timp, vreau să avertizez Guvernul să nu uite că nu mai are posibilitatea să adopte decât măsuri cu privire la gestionarea treburilor curente și, de asemenea, îi sfătuiesc să nu mai fie atâta agitație cu unele proceduri de angajare prin ministere, de numiri", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iul, 03:24
unloazy
levitra time lasting
Prevalence edit edit source prix levitra bayer

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ