Reacţiile patronilor Realitatea TV şi B1 TV după ce au fost audiaţi în dosarul lui Ludovic Orban

| 19 apr, 16:21

Sorin Oancea, acționar la B1TV, și Cozmin Gușă, acționar la Realitatea TV, au fost chemați la DNA. Cei doi au fost audiați în dosarul în care liberalul Ludovic Orban este acuzat că ar fi cerut 50.000 de euro de la un om de afaceri. Procurorii spun că banii ar fi urmat să ajungă, în campania electorală, la persoane din două posturi de televiziune.

"I-am declarat doamnei procuror că nu am avut nicio discuție cu el (Ludovic Orban – n.r.) despre bani sau condiții comerciale și, de asemenea, i-am spus că nu avem ce să ne reproșăm noi, ca post de televiziune", a declarat Sorin Oancea la ieşirea de la DNA. Acesta a precizat că s-a întâlnit cu fostul candidat liberal la Primăria Capitalei pe 8 aprilie, cu trei zile înainte ca acesta să fie pus sub acuzare. „Nu am discutat niciun moment de niciun fel de sumă de bani pentru că este ilegal. Legea nu-ți permite să iei bani", a declarat acţionarul B1TV.

Sorin Oancea spune că nu ştie cum a ajuns numele său şi al postului să fie implicate în acest dosar. „E mai degrabă o răzbunare între oameni politici, de afaceri, în care suntem trași practic și noi, absolut aiurea. De ce să ceri bani cash pentru un patron de televiziune, de ce nu te duci să faci un contract, eventual? De ce trebuie să ceri cash? Asta mi se pare suspect", a afirmat Oancea.

Chemat şi el la audieri, Cozmin Guşă, acţionar la realitatea TV, a precizat că are calitatea de martor în acest dosar. El spune că le-a declarat procurorilor că postul pe care îl reprezintă nu a cerut bani de la Ludovic Orban. "Singura discuție pe care am avut-o cu Ludovic Orban despre campania lui am făcut-o la cererea lui, pe 24 martie. Am vorbit despre campanie, despre șansele lui, explicându-i atunci că felul în care vom colabora cu toate partidele, nu numai cu PNL, este între structura centrală a partidului și departamentul de publicitate al televiziunii, conform legii", a precizat Cozmin Gușă. Acesta mai spune şi că discuţia a avut loc într-un spaţiu public, în prezenţa mai multor persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ