Realitatea Media, în topul firmelor în insolvenţă pentru care statul a plătit salariile

| 10 iul, 2014

Puţin sub 45 de milioane de lei au plătit, în total, anul trecut, agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din ţară angajaţilor firmelor în insolvenţă, din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale.

Angajaţii combinatului Oltchim au încasat în 2013 cei mai mulţi bani din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale. Peste 17,4 milioane de lei au obţinut de la AJOFM Vâlcea salariaţii combinatului chimic în 2013, din Fondul de Garantare, potrivit informaţiilor comunicate în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET de oficialii Ministerului Muncii.

Citește și: La 3 luni după ce Realitatea TV spunea că și-a plătit datoriile la stat, Cozmin Guşă nu-şi mai aminteşte nimic

Salariaţii Romstrade SRL, cunoscuta firmă de construcţii de autostrăzi a omului de afaceri Nelu Iordache, au încasat peste 6,61 milioane de lei din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale în 2013.
Omul de afaceri Nelu Iordache, creditat cu o avere de 70-75 de milioane de euro, este cercetat penal pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii europeni alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani.

Trustul de presă Realitatea Media ocupă a treia poziţie în clasamentul firmelor pentru ai căror salariaţi ANOFM a plătit cei mai mulţi bani colectaţi în Fondul de Garantare în 2013. Salariaţii Realitatea Media au încasat peste 1,47 de milioane de lei în 2013, din Fondul de Garantare pentru plata creanţelor salariale.

Fondul de Garantare este constituit din contribuţia de 0,25%, aplicată la fondul total de salarii brute lunare realizate de salariaţi şi plătită obligatoriu în fiecare lună de către angajatorii care încheie contracte individuale şi colective de muncă.


Citește mai mult pe Economica.net.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ