REALITATEA.NET LOCAL IAŞI Dosarul de şantajare a lui Mircea Băsescu, strămutat de la Constanţa la Curtea de Apel Bucureşti

| 28 apr, 11:31

Procesul în care mai mulţi membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecaţi pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României, va fi mutat de la Curtea de Apel Constanţa la Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis cererea de strămutare a procesului în care mai multe persoane din familia lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondialul, sunt judecate pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României.

"Admite cererea formulată de petenţii Anghel Fănica, Anghel Grinica Ion, Constantin Marius, Anghel Izaura şi Anghel Florin şi dispune strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 822/36/2015 al Curţii de Apel Constanţa la Curtea de Apel Bucureşti", au decis magistraţii.

În octombrie 2015, patru dintre cei cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel, judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu, au fost condamnaţi la pedepse cu executare cuprinse între trei ani şi nouă luni de închisoare şi 12 ani şi 11 luni, totodată ei fiind obligaţi la plata de daune morale de 7.000 de euro, hotărârea nefiind definitivă.

Tag-uri: mircea băsescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ