Rechizitoriu DNA: Dragnea se comporta ca şi cum Insula Belina e a lui

| 09 aug, 22:26

Descrieri uluitoare ale procurorilor DNA, despre Liviu Dragnea, în rechizitoriul dosarului. Liderul PSD, scrie în documentul obţinut de stiripesurse.ro, ar fi mers în repetate rânduri pe Insula Belina, cu elicopterul, comportându-se "cel puțin ca un adevărat posesor", deși nu era titlularul unui contract de închiriere.

Procurorii anticorupţie care au instrumentat dosarul susţin că, special pentru aceste vizite, pe insulă a fost amenajat, în 2016, un heliport neautorizat.

"Mijloacele de probă administrate în prezentul dosar au relevat o legătură apropiată între S.C. TEL DRUM S.A. şi numitul LIVIU DRAGNEA, a cărui prezenţă în repetate rânduri, pe Insula Belina, închiriată de S.C. TEL DRUM, a fost dovedită. Acesta nu a fost prezent singur, ci, în general era însoţit de apropiaţi din anturajul politic, după cum rezultă din declaraţiile martorilor Vasile Dâncu, Victor Viorel Ponta, Sorin Grindeanu, care au dat curs invitaţiei formulate personal de către numitul LIVIU DRAGNEA, sau de persoane rămase neidentificate, care îl însoţeau pe insulă, aşa cum reiese din declaraţia unui alt mator şi înscrisurile denumite foi de zbor, care atestă numărul de persoane însoţitoare," arată rechizitoriul publicat de stiripesurse.ro.

În dosarul Belina a fost trimisă în judecată fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actualemente consilier al premierului Viorica Dăncilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ