RECUNOŞTINŢĂ pentru eroi: Guvernul intenţionează să majoreze pensiile veteranilor

| 28 apr, 10:10

Ministrul apărării, Mircea Duşa, a anunțat că în şedinţa de guvern de mâine va fi adoptată o ordonanţă prin care se va prevede creșterea pensiilor veteranilor de război. Proiectul a fost elaborat de Ministerul Apărării Naţionale şi de Ministerul Afacerilor Interne.

”Mai sunt în viaţă 20.000 de veterani de război. Ca o recunoaştere a ceea ce au făcut pentru ţară, Ministerul Apărării Naţionale împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, cu Ministerul Muncii, vom aproba în Guvern miercuri, chiar în 29 aprilie, o ordonanţă de urgenţă prin care vom mări indemnizaţiile veteranilor de război. În acelaşi timp, i-am propus preşedintelui României şi a aprobat acest lucru prin decret, să avanseze în grad câţiva generali veterani de război şi eu ca ministru al apărării naţionale, în conformitate cu legea, prin ordin, am avansat în grad toţi veteranii de război până la gradul de colonel”, a declarat, la Radio România Actualități, ministrul apărării Mircea Duşa.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ