Reducerile de vară la îmbrăcăminte şi încălţăminte încep la 1 august

| 14 iul, 2014

Agenţii economici vor aplica în perioada 1 august - 31 octombrie reduceri semnificative la îmbrăcăminte şi încălţăminte, informează Primăria sectorului 1.

Conform legii, vânzările de soldare pot fi efectuate după o notificare prealabilă adresată administraţiei locale.

Marile lanţuri de magazine şi alţi comercianţi care vor să facă reduceri de preţuri la produsele sezoniere pe care le comercializează trebuie să depună notificări de soldare la primărie cu cel puţin 15 zile înaintea datei de aplicare a reducerilor.

Potrivit comunicatului, agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în sectorul 1 pot depune notificările la Registratura primăriei sau pot trimite documentaţia prin poştă. Programul de lucru cu publicul este luni, marţi, joi în intervalul orar 8,30 - 18,30 iar miercuri şi vineri între orele 8,30 - 16,30.

Reducerile pot fi aplicate numai produselor nealimentare a căror desfacere are caracter sezonier (confecţii, marochinărie, tricotaje, încălţăminte, articole sportive).

Nerespectarea dispoziţiilor legale generale privind vânzările de soldare se sancţionează cu amendă de la 2.000 la 10.000 de lei iar efectuarea de vânzări de soldare fără notificare se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 de lei.

Tag-uri: reduceri, soldare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ