Referat DIICOT: Liviu Luca s-a folosit de bugetul și angajații Petromservice pentru a construi un imobil

| 23 feb, 15:52

Sindicalistul Liviu Luca s-a folosit de bugetul fostei companii Petromservice, dar și de angajații acesteia pentru a construi un imobil.

Potrivit referatului DIICOT,  "în perioada anilor 2005 - 2009, inculpatul LUCA LIVIU a iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat ce a avut ca scop obţinerea de fonduri materiale din patrimoniul SC PSV COMPANY SA (fosta SC PETROMSERVICE SA), având drept scop folosirea utilizarea sumele de bani provenite din însuşirea frauduloasă , să fie folosite pentru construirea „Ansamblului de locuinţe şi anexe gospodăreşti” situat la Păuleşti, jud. Prahova, al cărui adevărat beneficiar a fost".

Decontarea lucrărilor a dus la prejudicierea firmei cu peste 15 milioane de lei.

Documentul arată că Luca "a creat o adevărată structură, subordonând practic SC PSV COMPANY SA intereselor sale personale, folosindu-se nu numai de fondurile, ci şi de oamenii care erau angajaţi la această societate, care în realitate au lucrat pentru construcţia imobilului său".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 18:15
adele
oportunitate
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email [email protected]
09 mar, 17:15
nae
JOB
Afacerea fenomenala! Daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]
Nu contează unde te afli acum, contează direcția spre care te îndrepți!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ