Reîncep consultările: Ana Birchall nu renunţă la modificarea Codului Penal

| 13 feb, 11:35

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat sâmbătă că nu intenţionează să renunţe la modificarea Codurilor Penale. Oficialul a preluat funcţia după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie a fostului ministru demisionar Florin Iordache.

Ana Birchall dă asigurări că modificarile aduse Codurilor Penale se vor face după un dialog cu reprezentanţii sistemului judiciar şi în limita deciziilor date de Curtea Constituţională.

 

Întrebată dacă va cere să rămână ministru al Justiției, Ana Birchall a declarat: „Am venit aici pe o perioadă determinată, cu două două obiective: asigurarea bunului mers al activității curente a ministerului și să îi aduc pe toți la aceeași masă”. Oficialul a anunţat reînceperea consultărilor pe tema modificării legislaţiei penale.

Despre cerințele sutelor de mii de protestatari, care nu vor o reducere a pedepselor, Ana Birchall a spus că nu răspunde la întrebări punctuale.

Tag-uri: Ana Birchall
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ