Relu Fenechiu: trec prin cea mai grea perioadă politică şi familială din viaţa mea

| 16 iul, 2013

Vicepreşedintele liberal Relu Fenechiu a afirmat marţi că trece prin cea mai grea perioadă politică şi familială din viaţa lui şi că îi pare foarte rău că a părăsit şefia Ministerului Transporturilor, în condiţiile în care a fost condamnat penal, dar că va colabora cu Ovidiu Silaghi după ce propunerea de nominalizare a acestuia va fi formalizată.

"Îmi pare foarte rău că am plecat de la minister, îmi pare foarte rău că am plecat în condiţiile în care am plecat, pentru că situaţia mea şi politică şi familială nu este cea mai fericită astăzi. Dacă vreţi, trec prin cea mai grea perioadă din viaţa mea şi nu aş dori nimănui să treacă prin aceste clipe, mai ales atunci când ştii că eşti absolut nevinovat", a declarat fostul ministru al Transporturilor după şedinţa BPN al PNL.

Despre afirmaţia sa potrivit căreia ar dori să se întoarcă la şefia Ministerului Transporturilor după ce-şi va lămuri situaţia în justiţie, Relu Fenechiu a spus că ea a fost făcută ca răspuns la o întrebare despre un proiect al său "de suflet, Autostrada Târgu Mureş-Iaşi".

"Eu sper din toată inima să se facă, dacă eu mă voi întoarce vreodată la minister şi sper din toată inima să-mi dovedesc nevinovăţia şi să mă întorc, cu siguranţă mă voi ocupa de ea", a susţinut Fenechiu.

Întrebat dacă i-a dat vreun un sfat lui Ovidiu Silaghi cu privire la proiectele în derulare de la Transporturi, Fenechiu a răspuns că nu a discutat deocamdată cu acesta.

"Deocamdată, cu domnul ministru Silaghi nu am discutat aproape deloc cu privire la proiectele din Ministerul Transporturilor, dar cu siguranţă, în momentul în care va fi nominalizat şi va ocupa acel scaun, voi sta alături de dumnealui atât timp cât îmi va cere, să-i povestesc despre ce am făcut şi ce proiecte sunt în derulare", a declarat Relu Fenechiu.

Vicepreşedintele PNL a mai spus că a votat pentru nominalizarea lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor şi că, în opinia sa, preşedintele Traian Băsescu nu va avea nimic de comentat în legătură cu această propunere.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmă că este greu ca toate proiectele începute de el la minister să fie terminate, adăugând că acestea vor fi finalizate "atunci când o să mă întorc".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ