Remanierea Guvernului, gata până duminică. Cine este pe făraș

| 11 oct, 14:02

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu a declarat, pentru G4Media, că evaluarea miniștrilor cabinetului Dăncilă, în vederea unor posibile remanieri, va fi încheiată „cel târziu duminică” și că sunt trei tipuri de evaluări.

,,Sunt trei tipuri de evaluări. O evaluare o face prmierul Dăncilă la Guvern. A doua evaluare o facem la partid pe tot ce înseamnă programul de guvernare, vedem toate schemele și graficele(...)Miniștrii explică de ce au întârziat, de ce o anumite măsură sau lege a fost întârziate. Unele se justifică, actele nu. Această evaluare de la partid pleacă la primul ministru”, a spus Codrin Ștefănescu pentru G4Media.

„A treia evaluare pe care o face tot partidul este legată de promovarea mesajelor către mass media. Câte conferințe de presă au făcut, care a fost ratingul, câte comunicate de presă au dat, la câte întrebări au răspuns din partea mass media, la câte emisiuni au participat, cu grafice, și au explicat ce au făcut(...)Premierul vine cu concluzia în CEX și discutăm pe fiecare în parte”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Dragnea va încerca să scape de anumiți miniștri apropiați de adversarii săi, dar și de unii care au fost mai mult subiect de râs în mass-media.

Printre primii care vor pleca sunt ministrul Sportului, Ioana Bran, Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei și ministrul Culturii, George Ivașcu, un apropiat al Gabrielei Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ