Remus Borza a prezentat-o pe „prinţesa moştenitoare“ din cadrul Hidroelectrica

| 11 sep, 22:06

Absolventă de hidroenergetică cu zece pe linie, Mirela Moga este o tânără de 25 de ani care a fost prezentată joi de către Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, drept „prinţesa moştenitoare“ a companiei, acesta sugerând că va fi numită director de sucursală în viitor.

Alături de alţi 10 absolvenţi de energetică şi hidroenergetică, ea face parte din lot select de şefi de promoţie care au fost angajaţi la începutul lunii septembrie de către Hidroelectrica în cadrul unui efort de întinerire a companiei, din cauză că media de vârstă în companie este de 49,5 ani.

El a afirmat că în anul 2012 nu a putut să o angajeze pe tânără deoarece tot el dăduse ordine ca nicio rudă a angajaţilor din Hidroelectrica să nu mai fie angajată.    Or, chiar dacă a terminat cu zece pe linie la toate examenele, inclusiv licenţa, tânăra nu a putut fi angajată până când interdicţia nu a fost ridicată, deoarece este fiica unui director din zona Sebeş.

Borza a spus ieri că până la intrarea în insolvenţă a  companiei, în anul 2012, circa 3.000 de angajaţi a companiei erau rude între ei, ceea ce făcea compania drept o „Cosa Nostra“.

„În 2012 am constatat o realitate: din 5.239 de salariaţi, 3.000 dintre ei erau rude. Prea se transformase Hidroelectrica într-o Cosa Nostra. Angajarea exclusiv pe criteriul de rudenie s-a dovedit a fi contraproductivă“, a punctat el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ