Remus Pricopie îi transmite fostului ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, să fie decent

| 16 iul, 2013

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, i-a dat replica fostului ministru Daniel Funeriu după ce acesta a ironizat sistemul de Educaţie. Actualul ministru spune că profesorii s-au simţit umiliţi în mandatul lui Funeriu, în timpul căruia s-au luat decizii care au bulversat învăţământul.

Remus Pricopie îi cere fostului ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu,  să aibă mai mult echilibru, mai multă decență în declaraţiile pe care le face la adresa învăţământului.

"Nu îmi închipuiam că dl. Daniel Funeriu ar putea să îmbine, într-o manieră atât de dâmbovițeană, atacul politic de joasă speță cu discursul de reformator, discurs care, evident, nu i se potrivește", a punctat Remus Pricopie într-o postare pe contul său de Facebook.

Actualul ministru spune că a simţit pe propria piele modul în care a funcţionat sistemul de Educaţie în timpul mandatului lui Funeriu.

"Ca profesor și ca părinte știu foarte bine cum a funcționat sistemul de învățământ cât timp dl. Funeriu a ocupat postul de ministru, știu cât de umilite s-au simțit cadrele didactice, știu cât de opac a fost ministerul și cât de mult a fost bulversat sistemul în urma unor decizii luate prin dictat", a menţionat ministrul Educaţiei.

Replica a venit după ce fostul ministru al educaţiei Daniel Funeriu a ironizat pe blogul său sistemul de învăţământ şi măsurile luate de actuala guvernare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ