Repartizarea candidaţilor admişi la titularizare continuă până marţi

| 12 aug, 2013

Candidaţii care au participat, la sfărşitul lunii trecute,  la concursul pentru ocuparea posturilor didactice şi au fost admişi vor fi repartizaţi în zilele de 12 şi 14 august.

Repartizarea candidaţilor pe posturile pe perioadă nedeterminată are loc la nivelul centrelor de concurs în zilele de 12 august, iar pe 14 august se va desfăşura repartizarea pentru angajare pe perioadă determinată.

Procentul de promovare (note peste 5), înainte de contestaţii, la proba scrisă a concursului din data de 30 iulie este de 79,89%, conform unui centralizator al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Potrivit MEN, au fost evaluate lucrările a 29.509 de candidaţi, dintre aceştia 14.098 (47,78%) obţinând note între 7 şi 10, iar 9.476 (32,11%) note între 5 şi 7, în timp ce 5.935 de participanţi au obţinut note mai mici de 5. 

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. 

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ