Replica lui Antonescu: Nu îi permit lui Ponta să mă facă mincinos

| 16 dec, 2013

La foarte scurt timp după ce premierul Victor Ponta l-a făcut mincinos pe Crin Antonescu, a venit replica liderului PNL. Acesta a spus că nu acceptă de la nimeni o astfel de catalogare şi că este mâhnit că un om pe care l-a susţinut să ajungă în fruntea Guvernului şi-a luat o astfel de îndrăzneală. Antonescu a adăugat că şi-a pierdut încrederea în partenerul său însă a declarat că nu îşi va scoate partidul de la guvernare.

"Victor Ponta isi ia indrazneala sa ma faca mincinos si lucru pe care nu ii permit, cum nu i-am permis nici lui Traian Basescu. Tot ce am prezentat am facut-o intr-un cadru de partid, nu in spatiul public. Dl Ponta spune de o decizie luata in cadrul USL in ceea ce priveste legea amnistiei. Nu e adevarat. Daca o asemenea decize politica s-ar fi luat nu putem explica astfel avizul negativ al ministrului justitiei si nici declaratia lui Victor Ponta de la Johannesburg conform careia premierul nu e de acord cu ea. Nu i-am promis niciodata ca voi vota legea. Imi pare rau ca premierul Ponta recurge la aceasta atitudine. Nu ii permit nimanui sa spun astfel de lucruri. Nu am fost dovedit ca altii drept mincinos", a declarat Crin Antonescu.

Acesta a spus ca este profund mahnit pentru ca un om pe care l-a sustinut sa ajunga premier are un asemenea comportament. "Dar deciziile nu se iau pe senzatii. Dar atata vreme cat putem functiona normal putem duce mai departe aceasta misiune. Treaba mea este sa se respecte programul de guvernare", a mai spus Antonescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat, luni, pe şeful PNL, Crin Antonescu, spunând despre acesta că şi-a minţit colegii în ceea ce priveşte legea amnistiei. Premierul a spus că a văzut ştirile despre stenogramele din conducerea PNL, dar nu ştie dacă sunt reale, iar "dacă sunt adevărate, domnul Antonescu şi-a minţit colegii asupra realităţii. E cel mai dur atac făcut de Ponta la adresa liderului PNL în spaţiul public.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ