Premierul Ludovic Orban: Se analizează posibilitatea redeschiderii restaurantelor

| 24 aug, 15:05

Prim-ministrul Ludovc Orban a declarat că se analiează poibilitatea redeschiderii restaurantelor în spaţii închise, premierul afirmând că urmează să aibă în acest sens o discuţie cu reprezentanţii HoReCa în această săptămână.

"Am solicitat Grupului de suport tehnico-ştiinţific să analizeze posilitatea reluării activităţii în spaţii închise, în restaurante. Aştept această evaluare şi în funcţie de asta vom lua o decizie", a menţionat Ludovic Orban, după ședința conducerii PNL, potrivit RomâniaTV.net.

Premierul a mai precizat că săptămâna aceasta va avea o nouă întâlnire cu reprezentanţi din sectorul HoReCa.

"Aștept un punct de vedere și în funcție de asta vom stabili un calendar. În cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie. Se va termina sezonul estival și odată cu scădere temperaturii va trebui luate măsurile pentru a permite ușor, ușor în condiții de siguranță să fie luate aceste decizii", a mai spus Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ