Restricţii rutiere pe podul de la Giurgiu

| 15 iun, 19:56

Circulaţia rutieră pe podul de la Giurgiu va fi afectată, în luna iunie, de restricții instituite din cauza lucrărilor de reabilitare a acestuia, informează CNADNR.

Începând cu data de 15 iunie 2015, circulația rutieră se va desfășura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse — Giurgiu, între km 63+780 — km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 2,80 metri.

Între km 64+212 — km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcția de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricționat asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 3,50 metri.

"În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto ca pentru trecerea în Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează: Calafat, Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă, Vama Veche", se menționează în comunicatul CNADNR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ