Restructurarea ANAF, precondiţie pentru implementarea unui proiect al Băncii Mondiale

| 15 aug, 2013

Restructurarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) reprezintă o precondiţie pentru implementarea "Proiectului de modernizare a administraţiei fiscale", pentru care s-a semnat un acord de împrumut cu Banca Mondială în valoare de 70 milioane de euro, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice, citat de Agerpres.

"Procesul de restructurare a ANAF este unul ireversibil şi are ca scop modernizarea şi eficientizarea instituţiei în vederea îmbunătăţirii capacităţii de colectare, dar şi a serviciilor oferite contribuabililor", adaugă documentul menţionat.

În legătură cu unele informaţii din mass media, MFP precizează că "la protestul din localitatea Nădlac, precum şi la acţiunea de blocare a DN7 nu a participat niciun angajat al Fiscului".

Potrivit MFP, "atât orchestrarea unor astfel de evenimente de către persoane care nu reprezintă sub nicio forma ANAF sau MFP, cât şi prezentarea deformată a realităţii cu scopul inducerii în eroare a publicului, sunt acţiuni care nu servesc interesului public.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ