Retragere de vis pentru Kobe Bryant în tricoul lui Lakers: Victorie și 60 de puncte la ultimul meci

| 14 apr, 12:14

Kobe Bryant s-a retras din activitate joi dimineață, evenimentul fiind extraordinar. Mamba și-a luat la revedere de la lumea baschetului cu o victorie în fața lui Utah Jazz cu scorul de 101-96 și cu 60 de puncte. Acestea sunt cele mai multe puncte înscrise de un jucător în acest sezon.

”În primele cinci minute nu m-am putut concentra din cauza emoțiilor”, sa spus Kobe la finalul meciului, scrie GSP.

Mamba a fost acuzat întreaga carieră că este un egoist și un oportunist, critici ce nu au dispărut nici în momentul în care a anunțat că se retrage.

”Obsedat să fie în centrul atenției”, se spunea la vremea respectivă.

Fanii lui LA Lakers au avut parte de o retragere peste așteptări din partea jucătorului lor favorit.

Acesta a strâns cifre extraordinare după 50 de aruncări încercate și 60  de puncte reușite.

Kobe Bryant, aruncări

La finalul jocului, Kobe Bryant a avut un discurs extrem de emoționant.

Baschetbalistul a mulțumit familiei sale și fanilor pentru sprijin, declarându-se mândru că a petrecut 20 de ani la o echipă de acest nivel.

Kobe Bryant, discurs

”Nu-mi vine să cred cât de repede au trecut 20 de ani. E o nebunie! Să stau aici alături de voi, cu colegii mei în spate, e incredibil. Am crescut ca un fan înrăit al lui Lakers, știam totul despre ei. Să ajung să joc aici timp de 20 de ani, așa ceva nu poți scrie.

Sunt mândru, nu de trofee, ci de anii grei, atunci când am fost împreună. E amuzant că timp de 20 de ani toată lumea îmi cerea să pasez, iar astăzi nimeni n-a mai vrut asta, toți îmi ziceau să arunc. Vă mulțumesc din suflet, vă iubesc! Soției și fetelor vreau să le mulțumesc pentru sprijin. Ce pot să mai spun? Mamba out!”, a fost discursul lui Bryant în fața fanilor lui Lakers.

Kobe Bryant a fost deseori comparat cu Michael Jordan, însă în urmă cu doi ani când a depășit numărul de puncte ale acestuia, Bryant a mărturisit cât de mult l-a ajutat exemplul idolului său.

”Aveam 12 ani și jucat în Future League. Toată vara nu am reușit să înscriu. Nici măcar un punct, un coș din greșeală, o aruncare norocoasă, nimic. Tatăl și unchiul meu erau legende aici, iar eu îmi făceam de rușine familia!

Mă gândeam să renunț și să mă concentrez pe fotbal. De aici a pornit admirația mea pentru MJ. Am aflat că fusese scos din echipă în liceu și că știa ce înseamnă să te faci de râs și să te simți ca un ratat. Dar s-a folosit de aceste sentimente pentru a se face mai puternic, nu a renunțat. Am devenit obsedat să demonstrez familiei, dar mai ales mie, că POT FACE ASTA”, scria la vremea respectivă Bryant în The Players Tribune.

Într-un astfel de moment când o adevărată glorie a baschetului se retrage din activitate, rivalitatea nu-și mai are niciun sens. Astfel că jucătorii lui Phoenix Suns, care au avut meci cu LA Clippers, scor 114-105 în același timp cu meciul lui Lakers, au profitat că meciul lor s-a încheiat mai repede pentru a merge în vestiar să urmărească retragerea legendarului Kobe Bryant.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 11:30
edudgeLix
stromectol 3 mg comprimГ© prix
Daily administrations in excess of 400 mg of pentobarbital or secobarbital for approximately 90 days is likely to produce some degree to physical dependence stromectol sale In vitro GalNAc transferase assay was performed as described previously 30, 31

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ