Reuniune a femeilor social-democrate, de 8 Martie

| 08 mar, 2014

Organizaţia de Femei a PSD a convocat circa 4.000 de membre de partid pentru a sărbători Ziua Femeii împreună, la Sala Palatului, informează România TV. În discursul său, Victor Ponta a spus că femeile din familia sa reprezintă motivul pentru care îşi păstrează calmul în faţa atacurilor la care este supus.

La reuniune participă şi preşedintele PSD, Victor Ponta, alături de mamă, soţia Daciana şi fiica Irina. Toate trei s-au asortat cu evenimentul venind îmbrăcate în roşu.

Puţinii bărbaţi prezenţi au fost la mare căutare pentru fotografii de grup. Alături de Ponta, la reuniune au mai venit preşedintele PC, Daniel Constantin, şi senatorul Mircea Geoană.

Evenimentul a fost deschis prin discursul preşedintei Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, ce conduce organizaţia din 2005, urmat de cel al primului-ministru.

"Încă suntem o socitate care consideră că atunci când apare un act de discriminare sau de violenţă împotriva femeilor, 'se întâmplă dintotdeauna'. Se întâmplă dintotdeauna, dar nu trebuie să se mai întâmple niciodată", a spus Ponta.

Acesta a spus că femeila din familie îi conferă calmul necesar pentru a face face turbulenţelor din viaţa politică. "Mă întreabă lumea de ce sunt atât de calm când sunt atacat de Traian Băsescu sau de un alt -escu. Dumneavoastră n-aţi fi calmi, pozitivi, dacă în fiecare dimineaţă te uiţi cu o domnişoară la 'Piraţii' sau 'Doctoriţa Pluşica'?", a spus Ponta.

La încheierea discursului, Ponta şi-a invitat mama, soţia şi fiica să vină să-l ia de pe scenă. Fiica Irina a avut rezerve în privinţa aranjamentului, dar finalmente s-a conformat. "V-am spus eu că negocierea cu Traian Băsescu e uşoară!", mai spus Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ