Revolta soţiei arădeanului Vale, ucis de un angajat: „Am mai puţine drepturi decât criminalul!”

| 18 iul, 12:45

Diana Mariş Costea, soţia lui Valentin Costea, arădeanul ucis de un angajat în martie, a scris un mesaj cutremurător prin care îşi exprimă revolta faţă de justiţia din România. Asta după ce criminalul, Daniel Dorel Hodiş, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru uciderea celui poreclit „Vale”.

Dreptate mi-a trebuit, iată mi s-a făcut dreptate ! Atât a putut face Justiţia Română, cu legislaţia ei modernă şi europeană. De la 13 ani şi 8 luni de închisoare acum lui Hodiş i-a crescut pedeapsa la 14 ani. Cred că ucigaşul lui Vale se tăvăleşte de râs. În plus am fost informată că am mai puţine drepturi decât el. Criminalul are dreptul de a se adresa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dar eu în calitate de parte vătămată, nu am acest drept. Prin urmare pentru mine procesul se opreşte aici”, a scris Diana Mariş Costea.

Tribunalul Arad l-a condamnat pe Hodiş la 13 ani şi 8 luni, însă decizia a fost contestată, iar judecătorii din Timişoara au decis să-i mărească pedeapsa la 14 ani.

Soţia lui „Vale” continuă mesajul şi scrie că nu a crezut că va trăi să vadă aşa ceva.

Rămân însă o serie de întrebări fără răspuns. Unde se afla ascunse ţeava metalică si portofelul sustras? Aceste obiecte nu vor mai fi găsite niciodată din simplul motiv că ucigaşul nu îşi mai aminteşte… iar Justiţia ştie…. numai ce îşi aminteşte criminalul…! ‘Uitucul’ nu a uitat însă de Curtea de Apel Timişoara. Mai dolofan, mai odihnit, a venit să ceară mai puţină puşcărie pentru că a luat o viaţă. De ce mă mir? Nici măcar nu a fost încadrat la omor calificat. Şi nici la tâlhărie, de unde rezultă că ucigaşul lui Vale e de fapt un simplu hoţ. Şi totuşi… Nu am crezut că voi trăi să văd vreodată aşa ceva: Un proces penal pentru omor care a durat 15 minute in condiţiile în care o conferinţă de presă în care Justiţia ne demonstrează prin statistici cât e de eficientă… durează cel puţin jumătate de oră…! Iată, acum statistica va arăta şi mai bine…încă un proces penal pentru omor …a fost bifat!”, a încheiat Diana Mariş Costea.

Valentin Costea a murit, la spital, în martie anul acesta, după ce a fost în comă ca urmare a atacului angajatului său, care l-a tâlhărit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ