PREZIDENŢIALE. Iohannis a declarat că nu a fost niciodată la Cernăuţi şi la Chişinău

| 11 noi, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat marţi, la o dezbatere televizată, că nu a fost până în prezent la Cernăuţi şi la Chişinău.

Întrebat la Realitatea TV dacă este adevărat că nu a fost niciodată la Cernăuţi şi la Chişinău, Klaus Iohannis a confirmat acest fapt, precizând că va vizita cele două oraşe după ce va deveni preşedinte.

'Aţi auzit foarte bine. Voi fi preşedintele tuturor românilor, dar acele localităţi, ţin să vă atrag atenţia, încă nu se află pe teritoriul României. Au fost cândva. Au făcut parte din România Mare, dar între timp Chişinăul este în Republica Moldova, iar Cernăuţiul nu este nici în Moldova, este în Ucraina, dar cu siguranţă atunci când voi fi preşedintele României voi face vizite şi în Chişinău şi în Cernăuţi, fiindcă am prieteni de mulţi ani care se trag din Cernăuţi şi am prieteni foarte apropiaţi care sunt din zona Chişinăului', a declarat candidatul ACL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ