REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 BUZĂU: Promovabilitatea la BAC a crescut la 61,78% după contestaţii

| 11 iul, 2014

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 BUZĂU. După recorectarea a 845 de lucrări, în judeţul Buzău promovabilitatea la Bacalaureat a crescut de la 60,66 la sută la 61,78 la sută.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 BUZĂU. 'Din cele 845 de contestaţii depuse au fost admise 327, în restul cazurilor notele rămânând nemodificate. Dacă pentru 176 de lucrări notele finale au fost mai mari după recorectare, în cazul a 151 de teze notele au scăzut faţă de cele primite iniţial. Diferenţele dintre notele iniţiale şi cele după recorectare nu au fost mai mici sau mai mari de 1,5 puncte, motiv pentru care nu au necesitat o a treia opinie', a declarat vineri pentru AGERPRES inspectorul general-adjunct Geta Burducea.

Potrivit sursei citate, în urma contestaţiilor, opt elevi au primit nota 10 după recorectarea lucrărilor, dar tot doi elevi au rămas cu media generală 10.

Citeşte şi REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 OLT: Încă o medie de 10 la BAC, după contestaţii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ