Rizea: ”Dragnea s-a supărat pe mine că nu i-am dat bani precum ceilalți candidați!”

| 05 sep, 13:47

Deputatul Cristian Rizea l-a acuzat pe Liviu Dragnea că i-ar fi cerut bani să îl desemneze candidat la alegerile locale. Rizea a fost șef la PSD Sector 5 și a vrut să candideze pentru primărie, dar a renunțat după ce DNA l-a acuzat de fapte de corupție. Acum, însă, este unul dintre social-democrații care au plecat la formațiunea lui Bogdan Diaconu, Partidul România Unită.

”Diferența e că Dragnea s-a supărat pe mine că nu i-am dat BANI ca ceilalți candidați!!! Iar toată organizația PSD sector 5 a fost și este alături de mine nu de Dragnea!!! Asta ca să clarificăm lucrurile! O să-i vedeți zielele astea pe toți lângă mine ca să vă liniștiți!”, a scris Cristian Rizea pe Facebook.

Nu este prima acuzație pe care acesta i-o aduce liderului PSD, amintește Flux24. Zilele trecute, el a spus că Dragnea a fost cel care a pus la cale acuzarea sa de către DNA și că ar vrea să îl bage la pușcărie. De asemenea, Rizea a mai afirmat că actualul primar al Sectorului 5, Daniel Florea, i-ar fi dat bani lui Dragnea ca să poată candida pentru această funcție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ