Robert Negoiță vrea să se întoarcă în PSD. Soluția pe care a găsit-o pentru a-și păstra mandatul de primar

| 15 ian, 20:17

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, este în discuții cu liderii social-democrați pentru a reveni în PSD. El spune că a găsit și o soluție pentru a nu-și pierde mandatul de primar, în condițiile în care a candidat pe listele formațiunii București 2020: fuziunea cu PSD.

 

„Vom vedea, am avut o discuție cu președintele partidului, cu secretarul general, cu președintele Consiliului Național și cu alți colegi. Putem să gândim un proiect de reformare, de reorganizare, de îmbunătățire, ceva solid”, a spus Negoiță la Digi24.
El a adăugat că deja s-au întâmplat lucruri „benefice” în PSD, referindu-se la plecarea „unor persoane” din partid. Un alt motiv este acela că social-democrații sunt acum în opoziție.
„Partidele nu se reformează la guvernare, ci în opoziție. PSD are o șansă să se reformeze, o șansă să-și îmbunătățească abordarea”, a spus Negoiță.
Întrebat când va reveni în PSD, Negoiță a răspuns: „E o chestiune de pași, pentru că eu sunt membru al altui partid și dacă îmi schimb partidul, pierd mandatul”.
Cât despre o fuziune între cele două formațiuni, Negoiță a spus: „E foarte posibilă această variantă. Aceasta a fost discuția, în acest sens”.
El a precizat însă că fuziunea ar urma să aibă loc după Congresul PSD, pentru că aceasta are nevoie de aprobarea congresului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ