Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: ”Drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca se va realiza cu finanțare europeană!”

| 27 noi, 15:38

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, anunţă că drumul extres Bistruţa - Cluj-Napoca a fost inclus de Ministerul Transporturilor și Ministerul Fondurilor Europene în Planul Național de Redresare și Reziliență. Drumul va fi realizat din fonduri europene.

 

"Mă bucur să vă anunț că drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca se va realiza cu o finanțare europeană de 568 milioane euro și că a fost inclus de Ministerul Transporturilor și Ministerul Fondurilor Europene în Planul Național de Redresare și Reziliență.
Am participat ieri la lansarea #PNNR de către Președintele Iohannis și premierul Orban și m-am bucurat că bistrițenii au primit confirmarea finanțării acestei artere cruciale pentru județ din fondurile alocate special de Uniunea Europeană pentru relansarea economică post-pandemie.
• Drumul expres ne va lega rapid de Autostrada Transilvania și de metropola care, sub Emil Boc, a avut cea mai dinamică dezvoltare între orașele românești, locul unde muncesc și studiază atât de mulți bistrițeni.
• Asta înseamnă Dezvoltăm România: investiții în infrastructură care duc la creșterea competitivității economice și a nivelului de trai.
• Între Bistrița și Dej, lucrările au alocate 317 milioane euro pentru 55 kilometri, iar între Dej și Jucu sunt alocate 251 milioane euro pentru 34 kilometri de drum expres", scrie Sighiartău pe Facebook.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ